15

UČESNIKA

14

DANA

438

POPIJENIH KAFA

1

HAKATON

O Go4Code školi

Tokom dvonedeljnog intenzivnog programa, kombinuju se teorijska predavanja sa realnim projektima i praktičnim učenjem. Studenti će imati priliku da iskuse dinamiku timskog rada, da uče od predavača ali i jedni od drugih kao i da razviju i unaprede svoje programerske veštine. Cilj Go4Code škole je se mladim programerima i budućim IT profesionalcima pruži mogućnost da razviju svoje veštine kroz praktični rad i pripremi ih za karijere u dinamičnoj IT industriji. Program škole pokriva osnovne koncepte objektnog programiranja, softverske arhitekture, Spring, Web aplikacije, JPA, Spring Data JPA, napredna Java, Spring security, testiranje Java aplikacije i REST API-ja i završnu aplikaciju.

Uslovi koje morate ispuniti da biste se prijavili za Go4Code školu su da budete završna godina, apsolvent ili da ste nedavno završili neki od fakulteta informatičkog usmerenja i da ste upoznati sa osnovama objektno orijentisanog programiranja. Osnovno poznavanje Jave je prednost

Nakon završene škole, polaznike očekuje Hakaton koji će trajati 24h i na kojem će imati priliku da rade u timovima i primene sve prethodno naučeno uz unapred definisan zadatak.

Koje su faze Go4Code škole?

Ulazni test

Sve prijavljene očekuje ulazni test znanja. Oni koji prodju proces eliminacije imaće priliku da budu polaznici Go4Code škole

Škola Java programiranja

U periodu od dve nedelje polaznici škole će se upoznati sa osnovim konceptima programiranja

Hakaton

Nakon škole, polaznike očekuje hakaton od 24h, na kom će svi imati priliku da primene znanje iz Go4Code škole

Plaćena praksa

Najbolje polaznike Go4Code škole očekuje plaćena praksa u M&I System, Co. Group

Success Stories

Kao softverska i konsultanstska kompanija, M&I Systems, Co. u fokusu svog poslovanja ima razvoj novih poslovnih modela, optimizaciju i implementaciju efikasnijih poslovnih procesa. M&I Systems, Co. je osnovana 1991. godine u Novom Sadu i danas je jedna od regionalnih lidera u pogledu poslovnih rešenja i usluga. Aktivnosti kompanije su fokusirane na razvoj sopstvenih proizvoda, konsalting i podršku u procesu implementacije i održavanja, a sve to u cilju omogućavanja digitalne transformacije naših klijenata. Ukoliko želite da uživate u radu sa drugima, verujete onima sa kojima radite i ponosite se na ono što što radite, prijavite se za Go4Code školu i iskoristite mogućnost da postanete deo M&I tima.

TIAC je softverska kompanija koja je deo M&I Systems, Co. Group. Sa preko 100 uspešnih projekata širom sveta, tim TIAC-a ima iskustvo u velikom broju tehnologija, domena i sektora. Fokus poslovanja TIAC-a je na najnovije tehnologije, visoke standarde u razvoju i na efikasne interne procese. Tim čine +20 ljudi koji svojim znanjem, iskustvom , profesionalnošću i posvećenošću svakom zadatku i projektu doprinose što većem zadovoljstvu klijenata.

Copyright © M&I Systems, Co. Group, 2019. Education Zone | Developed By Rara Theme. Powered by WordPress.